dimarts, 9 de desembre del 2014

Tauletes digitals - Xerrada

Durant la setmana reflexiva (SAE) en Jordi Bigas i la Marta Palet, mestres a l'escola "Mare de Déu de la Mercè", ens van fer una xerrada sobre les tauletes digitals a l'educació. Per ells és una eina molt útil, ja que fa un temps que les porten utilitzant a l'escola i els ajuda en molts aspectes tant a ells com als seus alumnes.

Als mestres els serveix per anotar reunions, substitucions, per contactar-se entre ells, per posar notes d'avaluacions, per comunicar-se amb les famílies, etc. Per altra banda els nens les utilitzen per fer racons de tauletes digitals on aprenen didàcticament temes com per exemple la Llengua a partir d'aplicacions que permeten millorar la caligrafia, etc. 

El Jordi i la Marta van crear fa relativament poc Educaplay que és una pàgina web on és possible crear materials entre mestres. Al final de la xerrada ens van mostrar diversos jocs i aplicacions per practicar amb els alumnes que feien jugar i alhora aprendre als nens. 

He fet referència aquest dia de la setmana reflexiva perquè ho he trobat molt útil de cara la nostra professió. És un mètode innovador que s'hauria de donar a conèixer per començar a canviar hàbits i pensaments dels qui podem fer desenvolupar les ments dels més petits.

   Nens amb tauleta digital -  Extret de http://www.lavanguardia.com/mon-barcelona/20140411/54404920826/sagrada-familia-tauleta-nens.html
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada