dimarts, 9 de desembre del 2014

Identitat i Territori

A COED hem hagut de realitzar una presentació oral en parelles sobre un tema que ens unís o ens agrades a les dues. La parella per fer el treball no havia de ser amb algú que coneguéssim prèviament sinó amb algú que compartíssim alguna afició i que anteriorment no ho sabíem. La meva parella era la Clàudia Pedrosa i vam decidir fer el treball sobre els valors de la societat que creiem tenir però realment potser no tenim tan assolits com pensem. 

L'objectiu d'aquest treball era aconseguir en un màxim de 10 minuts convèncer a tots els que estaven a l'aula d'allò que nosaltres estàvem parlant argumentant-ho tot amb exemples, experiències viscudes o informació refutada per altres fonts. La presentació havia de comptar amb un suport audiovisual que ens ajudés a ser més clars a l'hora d'explicar-nos.

De primeres vam començar a estar nervioses però de mica en mica vam poder controlar els nervis i ens va sortir prou bé. Vam intentar interactuar amb el públic fent preguntes i donant-los unes paperetes per contestar a casa i trobar un valor que els manqués o una lluita pel futur que volguessin proposar-se. Vam intentar adoptar una bona postura corporal, una bona entonació i un discurs adequat. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada