dijous, 6 de novembre del 2014

Sites

El Sites és un dipòsit d'informació que serveix per compartir-la. Pot ser de professors a alumnes, o d'individus a col·lectius. És una aplicació gratuïta, on-line, i la proporciona Google. Amb aquesta pàgina els usuaris poden reunir en un únic lloc vídeos, presentacions, arxius, etc. 

En Google Sites, es poden crear menús que normalment es posen a dalt o a l'esquerra de la pàgina però hem de tenir en compte tres coses bàsiques: no repetir-nos, ser entenedors, i mantenir una claredat i precisió en el que pengem. 

És important com estructurem la informació en un Sites, ja que ha de ser comprensible pel qui la rep encara que sigui un receptor extern a la teva pàgina, és a dir que no s'hagi especialitzat abans en el tema tractat. 

A més, no és recomanable habilitar desplegables, ja que hi ha gent amb discapacitats visuals que tindrien dificultats per veure-ho, o fins i tot algú amb problemes motors l'hi seria complicat entrar amb facilitat.
També hi ha un altre inconvenient en els desplegables, ja que amaguem informació. Un dels avantatges dels desplegables és que estructurem la informació. Per tant, per no fer-los servir es pot substituir per estructures textuals.  

Sites - Google Imatges










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada