dimarts, 11 de novembre del 2014

Book Trailer

Una de les últimes tendències en vídeo és l'anomenada Book Trailer que consta en realitzar un petit vídeo publicitari basat a partir de l'argument d'un llibre. Aquest ha de captar l'interès del lector i per tant ha de ser d'una curta extensió, pot contenir: música, imatges, vídeos, text, efectes, transicions, etc.

El Book Trailer serveix per fer resums de llibres i així fer un recurs dinàmic i entenedor per l'auditori i per tant poder atraure el públic d'una manera satisfactòria.

El fenomen del Book Trailer té el seu origen als Estats Units i s'ha convertit en un format molt utilitzat per a la promoció del llibre a internet, les xarxes socials i els dispositius mòbils.

Per realitzar un bon Book Trailer s'han de tenir en compte aquests passos: 
  1. Pensar i definir bé els objectius: és a dir, fer una bona producció, un bon guió, uns textos acurats, escollir uns actors adequats, etc.
  2. Format adequat al canal Internet: Que sigui positiu, que impacti i que no entri en l'argument del llibre sinó només en la seva atmosfera.
  3. Fomentar la participació del lector: facilitar i animar els lectors a què ho comentin, el comparteixin, el recomanin...
Si en voleu saber més sobre aquest innovador mètode cliqueu aquest link: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/Book-trailers-per-nous-llibres/video/4275391/

A classe ens van proposar fer-ne un i aquest va ser el nostre resultat, espero que us agradi! 



            


Aquí us deixo el procés que vam seguir per realitzar el nostre Book Trailer on hi consta les fases de treball, el motiu de l'elecció del llibre, els diferents llibrespublicats per "Blue Jeans", el procés de creació, l'elaboració del guió i l'enregistrament.


                          


Informació extreta de:  http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2014/09/traile-de-llibre-book-trailer.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada