dijous, 25 de setembre del 2014

Google Drive

Algú que no té Drive, si hagués de passar-se un arxiu entre vàries persones per fer un treball escolar, escolliria el correu per enviar-se tots els documents, però hi ha una forma més fàcil, còmoda i ràpida de fer tot això. Si ho féssim amb correu acabaríem tenint infinites còpies d'un mateix arxiu al nostre ordinador que acabaria sent un embolic per trobar el definitiu.

En canvi, el Drive facilita tota aquesta feina. En aquest, tu pots penjar un document al teu compte i signar als usuaris que vols que participin, vegin o modifiquin el teu arxiu alhora que ells puguin veure'l i modificar-lo al mateix moment que tu. Pots seleccionar si vols que només sigui de lectura o també de modificació. Realment és útil, ja que acabes amb un sol document per tots. Al Drive, pots desar tot tipus de documents, des de un pdf fins a words o power points.

Si un dels usuaris suprimeix el document del seu Drive, aquest arxiu no s'eliminarà del compte del creador de l'arxiu, i a més el que ha eliminat el document podrà tornar a recuperar l'arxiu. Però, si el creador suprimeix el document, aquest s'eliminarà dels altres comptes. 

En resum, és una eina fàcil d'utilitzar i molt més didàctica que altres propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada